Machines

Uw toeleverancier van nieuwe en gebruikte machines

Wij zijn een toeleverancier van zowel nieuwe als gebruikte metaalbewerkings- en verwerkingsmachines. Binnen het leveringspakket vallen de exclusieve importeurschappen van MVD, Bendmak, VG en FMB. MVD is een Turkse producent van fiberlasers, kantbanken en knipscharen. De machines worden geproduceerd met uitsluitend West-Europese componenten. Hierdoor zijn de machines van MVD van een zeer hoge kwaliteit tegen een goede prijs.

Bendmak is een Turkse fabrikant van platenwalsen en profielwalsen. Ze produceren onder andere 3 rol en 4 rol platenwalsen, zowel hydraulisch als elektrisch aangedreven.

VG is een producent van ontbraammachines. De machines worden in België geproduceerd en zijn van zeer hoge kwaliteit. Met een uitgebreid assortiment kunnen we u hierin in alle behoeftes voorzien.

FMB is een Italiaanse producent van lintzaagmachines. Door jarenlange ervaring zijn ook de machines van FMB van zeer hoogwaardige kwaliteit. FMB levert zowel handbediende, halfautomatische als volautomatische lintzaagmachines.

In onze showroom zijn al onze merken goed vertegenwoordigt. U kunt hier uitgebreid de machines bekijken en indien nodig kunnen we u ook voorzien van de juiste demonstratie of training.

Naast onze nieuwe merken hebben we ook een groot aanbod van gebruikte metaalbewerkingsmachines. Deze zijn bij ons te vinden in onze showroom. Ook via onderstaande link vind u ons actuele aanbod.

 MVD A175 3100 foto 2  MVD Kantbanken foto 2  Bendmak CY4 RHHS210 foto 1  Saturn