Home ยป
Nieuwe website DW-EKN gelanceerd!
 Lanceringsfoto

Nieuwe website DW-EKN gelanceerd!

Wij zijn trots ๐Ÿ‘๐Ÿป om te vertellen, dat onze nieuwe website vandaag is gelanceerd!
Onze nieuwe website geeft in รฉรฉn oogopslag weer wie wij zijn, waar wij voor staan en hoe wij onze klanten ontzorgen middels het aanbieden van ons totaalconcept met professioneel advies.

De volgende stap zal zijn om onze bijbehorende nieuwe webshop te introduceren. Deze zal in rechtstreeks verbinding staan met onze nieuwe website โœ… en ons ERP-systeem โœ…, waardoor onze klanten ten alle tijden van actuele en juiste informatie worden voorzien. Richting eind Q2 hierover meer informatie.

Benieuwd waarom wij als technische groothandel en totaalleverancier voor de metaalindustrie onze klanten ontzorgen en hoe we dit elke dag met volle overtuiging bewerkstelligen? Neem dan snel een kijkje ๐Ÿ‘€

Achter de schermen wordt nog druk verder gewerkt aan het optimaliseren en uitbreiden van alle functionaliteiten ๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป. Wij zijn ons ervan bewust dat de website misschien nog schoonheidsfoutjes bevat. Kom je iets tegen? Of heb je tips om de website verder aan te scherpen? We stellen jouw feedback ๐Ÿ•ต๏ธโ€โ™‚๏ธ enorm op prijs.