Home »
Plasma snijmachines

Plasma snijmachines

Wat is plasmatechnologie? Powermax-systemen snijden snel, grondig en nauwkeurig door metaal. Plasma, en de intense hitte (tot 22.000°C) waar het mee gepaard gaat, wordt gecreëerd wanneer gas door elektrische energie wordt geïoniseerd. Powermax®-systemen gebruiken plasma om metaal te smelten en perslucht, stikstof of F5-gas om het gesmolten metaal weg te blazen, waardoor in de meeste gevallen een snijrand van goede kwaliteit achterblijft om te lassen. Powermax-systemen zijn ook effectief voor het gutsen van metaal. Snij of guts elk elektrisch geleidend metaal Hetzij in een werkplaats, in een fabriek, thuis of in het veld, Powermax-systemen snijden en gutsen alle metaalsoorten en -vormen. De meeste modellen zijn verkrijgbaar met een handtoorts of machinetoorts om elke toepassing aan te kunnen.

Werken met een plasmasysteem vereist:

• Wisselstroombron (vast of generator)
• Perslucht – werkplaatslucht, draagbare luchtcompressor of luchtfles. Stikstof en F5-gas worden vaak gebruikt voor roestvast staal (RVS)
• Veiligheidsmaterialen, waaronder een getinte bril of gezichtsbescherming, handschoenen, beschermende kleding en goede ventilatie

Waarom kiezen voor Powermax in plaats van andere snij- of gutssystemen?

Productiever Onze technologie voor slijtdelen levert hogere snelheden en betere snijkwaliteit die u helpen meer te doen in minder tijd.

Eenvoudiger te gebruiken Powermax®-systemen zijn gemakkelijk te bedienen voor beginners en experts omdat ze gemakkelijk te dragen zijn, eenvoudige knoppen hebben en een stabiele plasmaboog bieden.

Veelzijdiger Met een bijzonder groot assortiment aan toortsen en speciale slijtdelen kunnen Powermax-systemen geconfigureerd worden voor een groot aantal toepassingen, van snijden met een verlengd bereik tot precisiegutsen en meer.

Lagere operationele kosten De hogere snelheden en langere levensduur van de slijtdelen verlagen uw kosten voor het snijden en gutsen van metaal.

 Hypertherm powermax 45 foto 1