45.000 Producten op voorraad

A-Kwaliteits merken

Totaalleverancier gebruiks- en verbruiksmaterialen

Lastechniek

Uw totaalleverancier in de metaalindustrie

Als lasspecialist werken wij samen met een aantal leveranciers van Top kwaliteit. We leveren onder andere de merken Lorch, Ceweld, TBI Industries, Weldas en Oreuter.

Lorch is leverancier van lasapparaten waarbij kwaliteit erg hoog in het vaandel staat. Daarom is dit ook een van de belangrijkste speerpunten van Lorch. Daarom hebben de machines van Lorch ook standaard een garantie van 3 jaar vanaf de fabriek.

Ceweld is een leverancier van las toevoegmaterialen. Door een grote aanwezige voorraad kunnen wij klanten normaal gesproken binnen 24 uur helpen. De producten van Ceweld kunnen worden in het hoogste segment worden ingeschaald en voldoen daarmee aan alle internationale normen.
TBI Industries is een hoogwaardige leverancier van lastoortsen. Ze produceren onder andere MIG/MAG, TIG, Plasma, Robotic en High-end toortsen.

Weldas is een leverancier van hoogwaardige en innovatieve werkkleding. Door constante innovatie wil men het de leverancier zo aangenaam mogelijk maken.

Oreuter is leverancier van machines voor lasnaadreiniging. Door middel van de innovatieve koolstofvezel kwast kan men zonder problemen snel en grondig alle lasnaden reinigen, zelfs in de moeilijke hoeken en randen. Door de snelle reinigingsprestaties met gelijktijdig passiveren verhoogt men de productie zonder vervuiling.