45.000 Producten op voorraad

A-Kwaliteits merken

Totaalleverancier gebruiks- en verbruiksmaterialen

HM Machinery

DW is exclusieve importeur van HM Machinery.

HM Machinery is een Deense producent van verschillende metaal bewerkende en verwerkende machines.  HM is ontstaan in 1979 en sinds kort een onderdeel van de Scantool Group. Door de jaren heen heeft HM een groot aantal producten in hun pakket gekregen. Deze worden constant ontwikkeld en is tegenwoordig een belangrijke speler op de markt.

Het product assortiment(product specifiek is te vinden in ons machine aanbod) bestaat onder andere uit:

Hoge kwaliteit zetbanken, zowel manueel, gemotoriseerd als hydraulisch bediend, waarbij het niet nodig om de zetbank aan te passen naar de plaatdikte. Daarnaast zijn de machines modern ontworpen en kunnen bijna alle werkzaamheden erop worden uitgevoerd. Daarnaast zijn er veel extra opties en uitvoeringen mogelijk.

Manuele uithoekers die een capaciteit hebben tot 3 mm staal. Een vrij compacte machine waardoor deze makkelijk te vervoeren is, maar door zijn robuuste constructie toch de nodige capaciteit kan halen. Daarnaast zijn deze machines voorzien van schalen aan beide kanten.

Hoge kwaliteit platenscharen, zowel manueel, gemotoriseerd als hydraulisch bediend, waardoor men aan alle behoeften probeert te voldoen. De machines hebben een moderne uitstraling en zijn robuust uitgevoerd. Ook deze machines zijn voorzien van verschillende extra opties en mogelijkheden.

HM heeft ook een aantal platenwalsen in het pakket. Deze zijn of manueel of motorisch aangedreven en met name geschikt voor het kleinere werk. Door de kleine boven rollen kunnen er ook kleine radiussen gemaakt worden.

De Tas 75 en 150 zijn kwalitatief goede machines en geproduceerd naar de meest strikte omgeving, gezondheid en veiligheid regels. Standaard machines zijn voorzien van een rem op de motor, mogelijkheid tot bovenwerk ondersteuning, oogbescherming, thermische schakelaar en een noodstop. De machines zijn geschikt voor het schuren van alle soorten metaal. Ook bij deze machines zijn er veel verschillende opties en mogelijkheden.

HM heeft daarnaast ook nog tandwielaangedreven kolomboormachines in het pakket. Deze kolomboormachines zijn robuuste machines met een elegante uitstraling/finish. Daarnaast worden deze machines al meer dan 40 jaar geproduceerd door HM en zijn er veel opties mogelijk.